Прекрасна новина! В момента не мога да намеря за октомври месец билети на Аustrian на приемливи цени, двупосочен билет от техния сайт с такси ми излиза към 240 евро в най-евтиния вариант. С Ники, към 60 евро, и като се сложи още някое друго евро - съвсем приемливо. Дали ще пуснат пак австрийците билети по 69 евро с вкл.такси и в двете посоки?
Ники продължават с изненадите... Има заложен директен полет от София до Палма де Майорка, първия е на 06 ноември 2010г.който ще се изпълнява всяка събота Още не са "оправили" цените...
При мен не излизат полети до Палма.... но ще бъде добре ако наистина почнат да летят до там , но само един ден за седмицата е малко.Може би ще се намират полети на нормални цени а и bg air ще свалят цените.
SWITCH OFF or FUCK OFF SaVe TheIr pLaNeT CuT yOuR eMiSsIoN
Здравейте, Следя форума редовно,но не влизам често в регистрацията си (извинете за off-topic-a)
Та въпроса ми е понеже в края на месеца имат билети за по 80-85 евро мисля да отида за 3 дни и искам да попитам дали,ако не си поръча храна от сайта им имат ли включена и багажа включен ли е в цената и последен въпрос на free seating ли са или имат място?