http://www.bgspotters.net/pictures/pic. ... icId=27233 Едно уточнение в текста: Проблема с отнемане на лиценза си е на ГВА (писаха се по-католици от папата), а не на Брюксел. Справка: Ка-26, Ан-2 и др. от края на 2008 си летят по съответните категории. Директивите и регламентите на ЕС трудно се "разбират" (написани на английски), особено от "монополисти"!
Последна промяна Пароль на 23 Сеп 2011 09:03, променена общо 1 път
Съфорумци, тъй като съм голям почитател на снимките от категория airport overview ще споделя една снимка с Вас, която направих няколко дни назад. Не е нещо особено, но е добре да си я имаме.
В днешният ден за размисъл, аз въобще не се замислих и използвах малкото свободно време, което имах в късния следобед за да поснимам. Ето ви няколко хвъркати попаднали в обектива ми.
TC-IZL IZair Airbus A320-233
EI-EIC Alitalia Airbus A320-216
OE-LNO Austrian Airlines Boeing B737-7Z9 Тук се получи интересна комбинация с ятото птици над опашката на самолета
Tornado GR4 на пределно малка височина в контурите на релефа из Уелс. Знаейки, че по хълмовете наоколо ще има фотографи, навигаторът си е подготвил бележка с мнението му за пилота.