Кристиан, мисля че точно тук е мястото за твоя коментар. Преди няколко години аз задавах много въпроси по повод одобряването/отхвърлянето на снимки и по-точно за еднаквите критерии. В крайна сметка реших, че нямаше голям смисъл в спора. Все пак сайта си има собственик(ци), има и скриинъри. Ние сме гости, които предлагаме някакъв продукт. Тяхно е правото (според критериите си, обективни или субективни) да решават. И аз, както и доста други колеги съм изпадал в твоята ситуация да не съм съгласен, но...Лошото е, че както и ти си посочил пример с друга снимка за онагледяване (в случая LZ-SOF) излиза, че злепоставяш друг колега или си нещо против него. Разбирам, че не е така, но така се получава.
Защо пиша всичко това. Преди 3 дни и аз получих отказ за една моя снимка, която освен дето си мислех, че е читава, ами ми се стори доста интересна. Причината за отказа ми се стори доста странна:
наличие на подобни снимки. Реших да напиша мейл на един от скриинърите (казах вече, че се отказах публично тук да питам), предполагайки че е негово решението, но се оказа, че не е той и даже без коментар на питането ми за причината. ОК, затова реших все пак да питам оттук господа скриинърите. Става дума за снимка 30169. Моля Ви кажете ми с кои снимки я сравнявате (дайте ми примери), че има подобни и затова е отхвърлена. Твърдя, че нито тип самолет, нито регистрация има в базата на сайта, еднакви с моя. И друго - означава ли, че напр. снимката която е цитирал Кристиан на LZ-SOF (нищо лично към автора) не трябва да се отхвърли с причина: наличие на подобни снимки. Все пак това е 19та снимка на сайта на този самолет. Благодаря Ви предварително и извинявайте за дългия ми пост

Started 1967.