Преди време бях пуснал обява за продажба на техника (обективи).
Време е да я подновя и разширя.
Продава се:
1.Обектив Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS + предна/задна капачка + остатъчна гаранция Фото павилион до 03.-4.2011. – 150BGN Обективът е на няколко десетки кадъра и не се различава от нов.
2.Обектив Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS + предна/задна капачка + филтър B+W UV + кутия + остатъчна гаранция Фото павилион до 03.-4.2011. – 300BGN обективът е на около 5 000 кадъра, с минимални следи от употреба.
3.Обектив Canon EF 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM + предна/задна капачка + калъф - 300 BGN Обективът е в много добро козметично и оптично състояние.
4.Обектив Tokina AF 12-24mm f/4.0 AT-X PRO + предна/задна капачка + филтър Hama UV SKY C (XXV) + калъф - 450 BGN Обективът е в много добро козметично и оптично състояние.
Обективите могат да бъдат видени и тествани в София. Предпочитам купувачът да е наясно с това, което получава срещу парите си. Съжалявам за евентуални кандидати от не София, но не ми се занимава с куриери. Ако имате други идеи за осъществяване на сделка, съм готов да ги обсъдим.
Смятам, че цените са достатъчно атрактивни за да бъдат коментирани допълнително. Готов съм на разсрочено плащане на три равни месечни транша с цел улесняване на купувача.
Връзка с мен на ЛС или тел: +359877951201
1. Го "оженихме"! Да жив и здрав на новият си собственик!
3. Е в процес на "ухажване".
2. и 4. Са все още "несподелена любов". Хайде де! Толкова ли са ви заспали фотографските хормони?