от DLoad » 22 Авг 2014 17:15
Fly-zOne, сам си задаваш някакви въпроси и сам си отговаряш на тях,което е интересен подход за изразяване на мнение и лесен метод за направата на съответните изводи фокусиращи персоната ти.
... „защо пускат да работи БАе то ,а не вземат още един Embraer ERJ190 отговора е защото месечната вноска на един Embraer е колкото приходите за целомесечната работа на БАе то”
Ако вземат да пуснат Боингите и ATR-а и всички останали налични таралясници,може би,няма да имат нужда да плащат никакви лизинги.Като се има предвид и факта,че не си плащат и много други неща,ще се окаже,че няма да имат никакви разходи,освен за мижавите заплати,които ,чат ,пат плащат на служителите си.БАЕ-то май се поддържа от някакви техни си техници от бившата база на Хемус.А Хемус ,май вече не съществува като авиокомпания.Като знаем каква каша е при тях сега и под какъв натиск и напрежение работят служителите там, аз лично, имам огромни резерви по отношение на почти всичко ,което се свързва с тях и дейностите им.Прекалено много компромиси си позволяват с неща там, където не бива.
Като те гледам и какъв си” компетентен” ,обоснован и логичен по съответните вътрешни въпроси, съм убеден,че редовно ти закъснява заплатата от авиокомпанията и си живееш със заеми, въпреки,че си един от тях и то от всеотдайно верните. А като се има предвид,че и си от Варна нещата добиват вече ясни очертания- патриот на местна почва,защитаващ възмутителните глупости на чорбаджиите си.
Накрая,да те светна за някои работи ,че гледам нещо централно си се заблудил:
1.Фонда от който DLoad,слава богу, си получава заплатата,няма нищо общо със спестените пари от лизинги на самолетите Ембраер.Заплата ми дават ,ако евентуално, остане нещо от спестените пари от натурални сокове за пътниците , кетъринговите сандвичи,евтиното кисело вино от борда и заграбеното от нищо неподозиращите пътници,чрез разни измами на дребно по варненски маниер и подобие.
2.По причина на нередовните плащания на заплата,пак заради високите лизинги и разходите по материалната част,вече не спазвам стриктния дрес код който ми приписваш-т.е, не винаги съм в „мъжки одежди”Нося се както дойде според настроението ми и температурните амплитуди- понякога дори слагам и дамски одежди за доза разнообразие и за да съм в унисон с някои от служителите им там,които вечер участват в траверс- шоу програми ,или се изявяват като соло ориенталски танцьорки,пак по варненски маниер и подобие.
3.Определено се нуждаеш да изясниш за себе си значението на понятието „дама”,като смисъл и съдържание,за да не себеизлагаш обърканите си концепции за някои понятия пред обществото.
4.Стреми се ,занапред, когато пишеш, да не изразяваш загриженост по отношение на заплатата ми и да избягваш да коментираш статуса ми,одеждите ми и тем подобни битовизми.Мисля,че има доста по-интересни неща,които се случват в тази кукурузна компания,която защитаваш и които заслужават пространни коментари и основателни критики.